Akkauntingizni butunlay o'chirish uchun telefon raqam va parolingizni kiriting.
Bu amalni qaytarib bo'lmaydi. Barcha ma'lumotlaringiz, buyurtmalaringiz va shaxsiy ma'lumotlaringiz butunlay o'chiriladi.